Pågående beställningsarbete…

Jag har fått in en beställning där kunden önskar en urna till sitt älskade husdjurs aska. Kaninen, som var en kär vän, gick bort i julas efter ett långt liv tillsammans med sin ägare. Det är mycket arbete kvar, men jag tror den kommer att bli fin. Jag ska slipa, foga och prägla en bricka med namn och datum innan arbetet är klart. Hade velat ha en kanin-figurin på den, men det gick inte att hitta någon som blev lagom stor. Kunden ville att krukan skulle vara av modell mindre. Fortsättning följer…..

Ursprungskrukan och porslinsmosaik-bitar
Ibland är undersidan på porslinstallrikar extra fina. Framförallt på engelskt porslin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s